ADS
ADS ADS
:: سال نو مبارک

 

مقاله ی انگیزشی 

نکاتی برای کنکوری ها


 

خب با اجازتون شروع میکنم

  • طبق تحقیقات ثابت شده که اولین عامل محرک برای شروع تحصیلات دانشگاهی داشتن انگیزه و رغبت برای یادگیری بیشتره،بر عکس دوره ی دبستان تو مدرسه که حالتی همگانی داره،تحصیلات دانشگاهی فقط به افرادی توصیه میشه که تمایل دارن در زمینه ای خاص که در اون دارای استعداد و علاقه هستند تحصیل کنند.

این اصلا درست نیست که شما خودتون رو مجبور به خوندن دروسی کنید که هیچ تمایلی به مطالعه اونها ندارید.اگه واقعاً علاقه ای به تحصیل ندارید دنبال درس خوندن تو دانشگاه نباشید ولی اگر اینطور نیست اول با خودتون خوب فکر کنید که هدفتون از تحصیل چیه،علاقه و استعدادهاتون رو کشف کنید و ببینید که از مطالعه چه مطالبی لذت می برین.اخر سر اگه به این نتیجه رسیدید که به هر دلیلی نیاز به ادامه تحصیل دارین مطمئن باشین که دیگه این حالت بی رغبتی رو تو خودتون نمی بینید.

عامل دیگه ای که باید شما رو به مطالعه ترغیب کنه حس مفید بودنه.قطعاً هیچ چیزی مثل کسب علم نمی تونه به یه فرد در مفید بودن برای جامعه کمک کنه.کسب دانش عاملیه که زندگی رو از آفت بیهودگی نجات می ده.باید یادتون باشه که دهها و یا صدها میلیون کودک، نوجوان و جوان تو دنیا وجود دارن که آرزو می کنن کاش شرایطش رو داشتند و می تونستند درس بخونن و تحصیل کنن.حالا که این شرایط برای شما مهیاست باید از این فرصت استفاده کنید

نکاتی برای کنکوری ها زیر رو بخونید به امید خدا مشکلتون برطرف میشه:

۱) زمان و مکان هدف‌های خودتون رو  تغییر بدین:

 هدف‌های بزرگ و ویژه برای خودتون در نظر بگیرید.اهداف بزرگتر نسبت به هدف‌ های کوچیکتر، انگیزه بیشتری در فرد به ‌وجود میارن.هدف بزرگتر اثر بیشتر و عمیقتری داره و می‌تونه منشأ تولید انگیزه‌های قوی بشه.

۲) موفقیت خودتون رو همیشه به ‌یاد داشته باشین:

 همیشه و در همه حال به جای فکر کردن به شکست‌ها و ناکامی‌هاتون، موفقیت‌هاتون رو    به‌خاطر بیارید. بهتره که اونها رو یادداشت کنید،حتی با ذکر جزئیات، چون فراموش کردن موفقیت خیلی آسونه و گهگاهی مراجعه به نوشته‌هاتون می‌تونه خاطرات خوبی رو در شما زنده کنه و البته انگیزه کار و تلاش رو در شما زنده و تازه نگه داره.

۳) مثل یک قهرمان رفتار کنین:

داستان زندگی قهرمان ها رو بخونید و رفتار اون هارو سرمشق خودتون قرار بدید و به سخن هاشون گوش بدید.ببینید که در کار و تلاششون چه ویژگی خاصی وجود داشته که باعث موفقیتشون شده.اما همیشه یادتون باشه این افراد هم دقیقا شبیه ما و سایر افرادند،بنابراین به جای اینکه اون هارو در مقام رفیعی بنشونید و تحسینشون کنید، اجازه بدید که الهام‌ بخش شما باشند.

۴) راحت طلب نباشین:

با بی‌ حالی که یک نوع تنبلیه خداحافظی کنید و برای ایجاد انگیزه تو خودتون، با مشکلات مبارزه کنید.

۵) کارهاتون رو آهسته آغاز کنین:

به جای اینکه کارتون رو سریع آغاز کنید، نخستین قدم ها رو آهسته بردارید.وقتی که کاری را با آرامش شروع می ‌کنید، مغز شما این فرمان رو دریافت نمی‌کنه که این کار باید با سرعت هرچه تمام‌ تر  به پایان برسه.اما اگه مغز انسان احساس کنه که باید برنامه کاریش رو با سرعت به پایان برسونه چه اتفاقی می‌افته؟بیشتر اوقات ممکنه فرد اصلا کار مورد نظرش رو آغاز نکنه،پس شروع یه کار بدون شتاب بهتر از اصلا شروع نکردنشه.

۶) کار سخت تر رو اول انجام بدین:

از سخت ‌ترین کار شروع کنید،وقتی که سخت ‌ترین کار موجود در فهرست رو شروع کنید و به پایان برسونید، احساس می ‌کنید که بار سنگینی از دوشتون برداشتید.در این همین موقع هست که احساس آرامش بیشتری  پیدا میکنید و بقیه روز اعتماد به ‌نفس بیشتری خواهید داشت.

۷) بعد از هر ۴۵ یا ۵۰ دقیقه مطالعه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت کنید:

اگه از مطالعه یه درس خسته شدید سراغ مطالعه یه درسه دیگه برین.در جایی به جز مکان استراحتتون مطالعه کنید.همچنین در جایی با هوای مطبوع و نور کافی درس بخونید.هر کدوم از ما در قسمتی از روز سرحال تر هستیم. بعضی هامون شب زنده داریم و بعضی هامون سحرخیزیم.تمرکز اصلی مطالعه خودتون رو در موقعی از روز قرار بدید که در اون احساس بهتری دارید.ورزش روزانه و هر عامل دیگه ای که بتونه بر روحیه تون اثر مثبت بذاره رو در برنامه خودتون جا بدید.

امیدوارم که این مطلب بهتون کمک کرده باشه

تاریخ : یکشنبه 30 آذر 1393 زمان : 19:40 توسط : رضا اصغري
:: نظرات
بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است.
پس به همين دليل ازتون ممنون ميشيم که سوالات غيرمرتبط با اين مطلب را در انجمن هاي سايت مطرح کنيد . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .
شما نيز نظري براي اين مطلب ارسال نماييد:
کد امنیتی رفرش
کانال ما را در
تلگرام دنبال کنید

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir