ADS
ADS ADS
:: سال نو مبارک

مقاله مشاوره ای " چقدر تست بزنیم؟ "

سایت کنکور 100 مرجع تخصصی کنکور 

گروه مشاوره ای مهندس رضا اصغری (مشاور رتبه 26 کنکور )

 

 

این سوال اکثر داوطلبان کنکور است که برای هر درس چه تعداد باید تست کاربشه که تسلط و تثبیت مطالب درحافظه بیشترباشد.اولین نکته ای که همیشه باید درطول دوره ی یکسال کنکورتون بهش توجه کنید این است که تعادل بین تشریحی خواندن وتست زدن را برقرار کنید.حل تست های مختلف و دسته بندی شده باعث میشود هم شما دید طراحانه ای پیدا کنید و هم اینکه به دفعات مکرر قبل از هر آزمونی دانسته های خودرا دقیق و خوب محک بزنید.اگه یادتون باشه وقتی در دبیرستان بودیم همیشه قبل از هر امتحانی چند نمونه سوال حل میکردیم تا بانحوه ی طرح سوال بیشتر آشنا بشیم الان هم برای کنکورباید دقیقا همین کار را انجام بدیم و داوطلبی که اصول و قوانین تست زنی را خوب بلد نباشد وبه قولی مهارت در تست زنی نداشته باشد واصولی تمرین نکنه،حتی اگر خیلی خوب خونده باشه ومعدل کتبی دبیرستانش هم ۲۰ باشه مطمئنا در رقابت میلیونی و فشرده ی کنکور نتیجه ای نخواهد گرفت و هرچه شما درآن درس زیاد تست کار کنید هم باعث میشه استرس و اضطرابتون کمتربشه و هم باعث افزایش یادگیری شما خواهدشد.چرا که با انواع تست بیشترآشنا میشوید وراه حل های زیادی برای به جواب رساندن دارید.تست زنی زیاد باعث افزایش سرعت عمل شما میشود.اگردر هر درس چند کتاب تست دارید باید تعداد این تست ها را درطول هفته تقسیم کنید تا بدانید درهر روز چه تعداد تست در هر درس باید کار کنید تا کتاب تست تا آخرسال کامل کارشود.

طبق مصاحبه ها و تحقیقات بعمل آمده از نفرات برتر و قبولی ها در سال های گذشته مشخص شد تنها وجه اشتراک ۶۰درصد از آمار قبولی ،زیاد تست کار کردن این افراد در طول یکسال بوده است.

توجه داشته باشید که هم بحث کیفیت در تست زنی مهم است وهم کمیت.اگر در درسی قوی هستید باید زیاد تست کار کنید تا بتوانید این نقطه ی قوت را در جلسه ی کنکور هم پر رنگتر کرده و هم باعث افزایش درصد شما در آن درس شود.در دروسی که ضعیف هستید با توجه به اهمیت و ضریب آن درس در کنکور باید سهمیه ی تست زنی بذارید.توجه داشته باشید که اگر شما ساعات مطالعه ی بالایی هم داشته باشید ولی زیاد تست کار نکنید مباحث درسی بطور تکنیکی یادآوری نخواهند شد و به راحتی آزمون را از دست خواهید داد.

تست زنی اگر بطور هدفمند اجرا شود باعث میشود خود بخود ساعات مطالعه و یادگیری شما هم بیشتر شود.همیشه هر تستی که میزنید حتما پاسخ تشریحی رو بخونید،اینم یک نوع مرور خواهد بود.با توجه به اینکه دروس اختصاصی از ضرایب و اهمیت بالایی نسبت به دروس عمومی برخوردارند ،همیشه باید ۶۰درصدتمرین و تست زنی باید به اختصاصی ها داده شود.

دو اصل در تست زنی هدفمند:

  1. با توجه به مفهومی شدن کنکور سعی کنید بیشترسوالات تشریحی حل کنید و کمتر تستی کارشود.مخصوصا در دروس اختصاصی سعی شود بیشتر نمونه سوال تشریحی کار شود ،بعد تستی.
  2. با توجه به اینکه ممکنه شما درهر درسی چند کتاب تست داشته باشید،حتما تعداد تست ها را جمع بزنید و درطول هفته تقسیم کنید.با اینکار شما ازپراکنده خوانی و باصطلاح نوک زدن به هر کتابی جلوگیری کرده و باعث میشه مطالب به صورت منظم و به تدریج فراگرفته شوند.

 

۳گام تست زنی:

  1. تست آموزشی یا یادگیری:همانطور که قبلا هم اشاره کرده بودم،با توجه به مفهومی شدن کنکور دیگه درست و منطقی نیست که بخواهید به روشهای کنکور حتی ۵سال پیش تست زنی انجام بدهید وباید برنامه ی تست زنی با توجه به تغییرات انجام شده درطرح تست ها ی کنکور سراسری باشد .مثلا در دروس عمومی الان دیگه نباید تست زنی را به روز های بعد از مطالعه ی تشریحی موکول کرد و باید بلافاصله بعد از مطالعه ی تشریحی، تست آموزشی یادگیری کار شود ودر اختصاصی ها هم به همین صورت.تست های آموزشی را درطول هفته تقسیم کنید و بازم تاکیید میکنیم که هیچوقت یه کله نشینید کلی تست بزنید!چرا که یادگیری فرایندی تدریجی و با گذشت زمان انجام میشود و مغزنمیتواند در یک زمان مباحث زیادی را تحلیل و برای مدت زمان زیادی نگه دارد.توجه داشته باشید که این مرحله ی آموزش و یادگیری شماست و نیازی نیست که از تست زنی، زمان گرفته شود.وحتما تست ها و نمونه سوالات را به جواب نهایی برسانید حتی اگر زمانبر خواهند بود.و انتظار نداشته باشید که دراین مرحله سرعت تست زنی و تعداد پاسخ های درست شما در هردرس زیاد باشد.نگران نباشید چرا که درمراحل بعدی ،این مشکل حل خواهد شد.
  2. تست ارزیابی سنجشی:تقریبا بعد از سه هفته از اتمام مرحله اول الان باید تست ارزیابی سنجشی کاربشه.و تست زنی با رعایت زمان باشه .اگر دراین مرحله ضعیف بودید باید برگردید و مرحله قبل را اجرا و سپس مرحله ۲را انجام دهید تا اشکالات شما برطرف شوند.یادتون باشه که :بار کج هیچوقت به مقصد نمیرسه…پس وقت و حوصله برای انجام این مراحل به اندازه ی کافی بذارید تا در دوران جمعبندی با خیالی آسوده مرور کنید.
  3. تست سرعتی جمعبندی:این مرحله معمولا از فروردین به بعد شروع میشه که دراین مرحله حتما باید درمنزل به شیوه ی کنکور ازخودتون آزمون بگیرید. با رعایت زمان و درصدگیری ها.نکات تستی را یادداشت کنید واگه کتاب تست هایتان تموم شد وحس میکنید هنوز دربعضی مطالب احتیاج دارید که بیشتر تمرین کنید،میتونید یک کتاب تست خوب تهیه کنید.انجام صحیح ودرست این مرحله به نوبه ی خود یک مرور دوباره خواهد بود.

 

انتهای پیام/

 

تذکر مهم : هرگونه استفاده مادی از مطالب کنکور100 (سایت کنکوری ها)، شرعاً و قانوناً حرام بوده و سایت ما هیچگونه رضایتی در این مورد ندارد. تنها راه استفاده از جزوات سایت کنکور100 نشر به صورت رایگان،بدون تغییر در محتوای فایل و با ذکر منبع لینکدار می باشد .

 

 

مشاوره کنکور

 

 

تاریخ : چهارشنبه 19 آبان 1395 زمان : 12:10 توسط : رضا اصغري
:: نظرات
بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است.
پس به همين دليل ازتون ممنون ميشيم که سوالات غيرمرتبط با اين مطلب را در انجمن هاي سايت مطرح کنيد . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .
شما نيز نظري براي اين مطلب ارسال نماييد:
کد امنیتی رفرش
کانال ما را در
تلگرام دنبال کنید

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir

تبلیغات متنی شما در اینجا

مرکز مشاوره کنکور صد rezaasghari.ir